​Hækklipning

CS UDLEJNING

Hækklipning udføres for private og erhverv

Få hjælp til klipning af hæk

Trænger hækken til at blive klippet? Hækken skal som regel klippes 1-2 gange om året for at sikre, at den ikke vokser sig for stor eller for tyk og for at få en flot hæk, der rammer haven eller det grønne område rigtigt fint ind. At klippe hæk kan dog både være tidskrævende og hårdt arbejde, og derfor står vi hos CS Udlejning v/Casper Strøm gerne til din rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp.

Vi er din lokale anlægsgartner i Hobro, Hadsund, Arden og omegn, og vi tilbyder både hækklipning for privatpersoner og erhvervskunder.

Få en fast aftale omkring klipning af hækken

Vi hjælper dig gerne, uanset om du blot har brug for vores hjælp til hækklipning en enkelt gang, eller om du har brug for vores hjælp fast, så det er os, der kommer og udfører arbejdet hver gang, hækken skal klippes.

Det kan godt betale sig at indgå en fast aftale med os. På den måde slipper du selv for at skulle tage stilling til, om det er blevet tid til at klippe hækken eller ej, ligesom du slipper for at vurdere, om du selv skal klippe den, eller om du skal finde et firma, der kan hjælpe dig. I stedet for kommer vi og klipper hækken, som vi på forhånd har aftalt, og du kan dermed få en flot hæk, uden at du behøver at røre en finger.

Vi kan også beskære dine buske og træer

Vi tilbyder ikke kun beskæring af hæk. Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med beskæring af træer og buske, ligesom vi også kan hjælpe dig i forbindelse med alt andet have entreprise. Med vores hjælp kan du således være sikker på at få en flot have eller et grønt område, der altid fremstår indbydende og velplejet.

Hvad koster hækklipning?

Vi tilbyder gode priser på hækklipning. For kun 250 kr. i timen ekskl. moms kan du få klippet din hæk af en professionel havemand.

Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris, når vi ved, hvor mange meter hæk du har, der skal klippes. 

​Kontakt os endelig omkring dit projekt

Kontakt oa gerne på telefon 21 15 57 42 eller e-mail csudlejning277@gmail.com for at høre mere om mulighederne.

​Book et uforpligtende møde omkring dit projekt

 
 
 
 
Vedhæft billede *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

CS Udlejning v/ Casper Strøm

Storarden Byvej 22, 9510 Arden

CVR-nummer: 41043334

Kontaktinformation

22 15 57 42

csudlejning277@gmail.com

Få et uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.