Beskæring af træer​

CS UDLEJNING

Beskæring af træer i høj kvalitet

Træbeskæring for private husejere og erhvervskunder

Træer giver haven eller det grønne område karakter. De vokser sig store og flotte, og de kan både give skygge og læ. Fra tid til anden kan det dog være nødvendigt at beskære træerne for at sikre, at de fortsat har en flot krone, og at de ikke vokser sig for store. Træerne kan nemlig godt blive problematiske, hvis de bliver for store, eller hvis de vokser ind over bygninger.

Hos CS Udlejning v/Casper Strøm står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp til beskæring af træer. Vi tilbyder træbeskæring for både private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Arden, Hobro eller i Hadsund, men det kan også være i andre nærliggende byer.

Få optimalt udbytte af dine frugttræer

Har du et frugttræ på din grund, for eksempel et æbletræ eller et pæretræ, så kan det være nødvendigt at beskære træet for at sikre bedst muligt udbytte af frugterne. Hvis træet for eksempel vokser sig for stort, kan det være svært at komme til at høste frugterne.

Hvis dit frugttræ har mange frugter, så er det ikke nødvendigvis en god ting. Ofte resulterer det nemlig i mange små frugter uden ret meget smag. I så fald kan man med fordel tynde ud i træet for at få lidt færre frugter, som til gengæld er fyldt med masser af god smag. 

Når træerne på din grund bliver for store

Når træerne på din grund bliver for store, kan de tage udsigt, de kan skygge for andre træer eller buske, som ikke får nok lys til at vokse, eller de kan simpelthen tage for meget plads i haven. 

Derfor kan det nogle gange godt betale sig at holde træerne nede i højden. Ved beskæring af træer, der er store og svært tilkommelige at beskære, kan topkapning af træer være den rette træpleje.

Vores anlægsgarter hjælper ydermere med anlægning af græsplæne, flisebelægning samt andet have entreprise.

Kontakt os og indhent et tilbud på beskæring af træer

Vi udfører altid beskæring af træer i høj kvalitet og til gode priser. Kunne du tænke dig at få beregnet en billig pris på din opgave, hører vi meget gerne fra dig. 

​Kontakt os endelig omkring dit projekt

Kontakt oa gerne på telefon 21 15 57 42 eller e-mail csudlejning277@gmail.com for at høre mere om mulighederne.

​Book et uforpligtende møde omkring dit projekt

 
 
 
 
Vedhæft billede *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

CS Udlejning v/ Casper Strøm

Storarden Byvej 22, 9510 Arden

CVR-nummer: 41043334

Kontaktinformation

22 15 57 42

csudlejning277@gmail.com

Få et uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.